A lejgobb CSR lehetőségek után kutatsz?

Jó helyen jársz!

Mert mi, a Karitatív csapatépítésnél rengeteg ötlettel és alternatívával szolgálhatunk számodra!

CSR Workshop

Segít, hogy a kollégák megismerjék a vállalati felelősségvállalás valós, hasznos oldalát. Mi megadjuk a kezdő lökést egy-két zöld technika megismertetésével, de azután a csapattagok közösen dolgozzák ki fenntarthatósági gyakorlataikat, javaslataikat a cég számára.

CSR Játékok

Laza, de hatásos módon adják át a fenntarthatóság lényegét a kollégáknak, akik vidám, szórakoztató feladatok mentén kelthetik életre a fenntarthatóság eszméjét és küzdhetnek meg a legfenntarthatóbb csapat címért.

CSR Csapatépítő programok

A kollégák közös erővel tehetnek valami igazán hasznosat a gyerekekért, rászorulókért, a környezetért vagy állatokért. Rengeteg programlehetőség megtalálható oldalunkon, így a csapat biztosan talál olyat magának, ami felkelti érdeklődését és így 100% hogy az élményben sem fog csalódni.

CSR-stratégia tanácsadás

Keretein belül, új technikákat, módszereket mutatunk be. Segítünk implementálni a külföldi anyavállalat irányelveit. Célzottan az adott céghez/csapathoz mérten alakítjuk ki a tökéletesen működő CSR stratégiát.

Összekötjük a vállalati szférát a civil szférával!

Napi szinten kapcsolatban állunk rengeteg civil/jótékonysági szervezettel, így valós problémákra, hasznos segítséget nyújthatnak a CSR programokra jelentkező csapatok.

CSR-stratégia

Megmutatjuk, hogyan lehet sikeresen a dolgozók életébe illeszteni a CSR tevékenységeket.

CSR Programok

Rengeteg izgalmas programot kínálunk a vállalatok számára, amellyel bekapcsolódhatnak a társadalmi felelősségvállalás világába.

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk bármilyen információért

Telefonszámunk

+36 30 222 4342

Keress minket!