Befogadó helyszíneket keresünk! 

Mindig nyitottak vagyunk segíteni, mindig keressük a lehetőséget, hogy támogathassunk!

Várjuk intézmények jelentkezését, ahol csapatépítő programjainkkal segíthetünk.

  • Gyermekotthonok, idősek otthona
  • Iskolák, óvodák, bölcsödék
  • Kórházak
  • Nemzeti parkok

Miért érdemes jelentkezni?

  • Intézményre szabott programjainkkal konkrét problémákat oldunk meg. Például, ha kidőlt a kerítés, akkor rendbe rakjuk, ha épp egy szobát kell kifesteni, akkor kifestjük, ha karácsonyi ajándék szűkében álltok, akkor azt gyűjtünk. 
  • Teljeskörű, profi szervezést biztosítunk. Amit elvállalunk azt 100%ban megoldjuk. Például, ha épp egy szobát kell kifesteni, akkor szobafestőt, festéket és minden eszközt mi viszünk, nektek csak át kell adni a helyiséget.
  • Rendet hagyunk magunk után. Nagyon figyelünk arra, hogy ne csináljunk nektek plusz munkát. Pontosan tudjuk, hogy így is le vagytok terhelve és erőn felül teljesítetek ezért arra törekszünk, hogy nektek ne kelljen velünk pluszban foglalkozni.
  • Folyamatos kapcsolattartás. Ha kialakul egy jó és szoros kapcsolat, akkor bármikor hívhattok minket, ha valamire szükségetek van és mi igyekszünk hozzátok programot szervezni

Jelentkezz partnernek, ha szervezeted felújítást, karbantartást tervez vagy egyéb munka elvégzéséhez szükséges néhány segítő kéz.

Egy vélemény rólunk:

Hálás szívvel köszönjük a Fészek Gyermekvédő Egyesület minden lakója és dolgozója nevében, hogy a Karitatív Csapatépítő program keretében megszépítettétek gyermekotthonunkat és irodáinkat, környezetünket! 2022. április 19-én csütörtökön egy nagy csapatot szerveztetek, az előkészítés és lebonyolítás is remek volt. Azt éreztük, hogy valóban értünk, rólunk szólt minden. Nem kis küzdelem a miénk a magyarországi gyermekvédelemben a bajba jutott gyermekekért, nagyon jóleső és energiát adó érzés, ha ehhez a munkához segítséget kapunk. Ti odafigyelve igényeinkre profi módon készítettétek elő a munkálatokat, mely nagyban hozzájárult a sikerhez: széppé varázsoltátok udvarunkat, kiskertünket, festettetek, takarítottatok és mindezt úgy, hogy a csapat jól érezte magát! Nagy segítséget jelentett, hogy a munkához szükséges eszközöket és anyagokat Ti szereztétek be és profi módon koordináltátok a közel 50 fős csapatot. Kiváló vendégvárást, ellátást biztosítottatok és a céges csapat elvonulását követően az utómunkálatokat (elpakolás, rendrakás) is Ti vállaltátok. Semmi plusz feladatot, nehézséget nem hátrahagyva számunkra. Az külön öröm volt a gyerekeknek, hogy a megmaradt süteményeket és üdítőket számukra itt hagytátok.

Mindent nagyon köszönünk és szeretettel ajánljuk munkátokat más szervezeteknek, cégeknek!

Megbecsüléssel:

Szilvi

Nyitrai-Hell Szilvia
Fészek Gyermekvédő Egyesület

Jelentkezzen partnernek és segítünk Önöknek!