Kőrösi Eszter, a Karitatív Csapatépítés alapítója.

“A Karitatív Csapatépítés ötlete meglepő módon egy angol óra során született meg, amikor megkérdezte a tanárom, hogy mivel foglalkoznék legszívesebben, ha bármit választhatnék. Nos, akkor jutott eszembe, hogy régebben mindig csapatépítő programokat akartam tartani, de aztán valahogy elsodort az élet. Viszont sosem késő azzal foglalkozni, amit igazán szeretünk.

Szerettem volna különleges programokat szervezni, amelyek teljesen eltérnek a megszokott csapatépítőktől. Mindenki járt már különféle csapatépítő programon, legyen az közös kikapcsolódás egy wellness hotelben, bowlingozás, bórkostoló, lézerharc vagy szabadulószoba. De mi lehet több, mint a szokásos programok?

Szerintünk a karitatív közös események egészen különlegesek és sosem látott örömet szereznek a résztvevőknek és a kiválasztott szervezetnek is. Bízunk benne, hogy egyre többen nyitottak ilyen program lehetőségre és mi biztosan segítünk megtalálni a megfelelő programot és szervezetet.”

 

Czene Andrea, a Czenco horgolmányok megálmodója, a Karitatív Csapatépítés kreatív és művészeti felelőse.

“Anyukám és a nagyszüleim irányításával, már egészen kicsi koromban megízleltem az alkotás örömét. Imádtam színezni, rajzolni, megtanultam kötni, horgolni, varrni. Később a tanulás és a „felnőtt élet” elsodort, más dolgok kerültek előtérbe.

Néhány éve találtam vissza és kezdtem el amigurumi figurákat készíteni, később kötni és játékokat varrni.Szívügyem a rászoruló gyermekek és idős emberek támogatása.

A Karitatív Csapatépítés által szervezett kreatív foglalkozásainkat mindig úgy építjük fel, hogy a kevesebb kézügyességgel megáldottaknak is igazi sikerélményt nyújtson és az elkészült alkotások a lehető legjobb helyre kerüljenek.

Alkotni öröm, adni jó!”

 

A Karitatív Csapatépítés küldetése: csapatépítő programokkal karitatív célok támogatása

Céljaink:

  1. Megfelelő karitatív szervezetek megtalálása, hogy a segítség a legjobb helyre jusson el.
  2. Minőségi programok szervezése, hogy a résztvevők elégedetten távozzanak.

Mottónk:

A legnagyobb öröm és motiváció, ha a kollégák közösen egy nemes célért dolgoznak.

Cikkek Rólunk