Közös sütés-főzés rászorulóknak

Finom ételeket főzhettek, vagy süteményeket süthettek rászorulóknak. Ha szeret a csapat sütni-főzni és szerintetek is a szívhez a pocakon át vezet az út, akkor ezt a programot kell választanotok.

A program tartalma

A program időtartama: 3 - 4 óra

Ez a program játszi könnyedséggel növeli a morált a csapatban. Viszonylag gyorsan sokat fejlődik a csapat, mert mindenki számára jól ismert célért küzdenek és hamar összeáll egy látható eredmény.

FIGYELEM!

A program extrém mértékben növelheti a csapatban az összetartozás érzését és szorosabb emberi kapcsolatok alakulhatnak ki, a közösen egy jó ügyért végzett munka hatására!

Ha van még bármilyen kérdésed írj, vagy hívd Esztit, aki mindenben segít neked, vagy kérj ajánlatot!

20 - 500 fő

3-4 óra

Országosan

Egész évben

Egy finom étkezés

Sajnos nem nehéz elképzelni, hogy sokak számára a napi étkezés megoldása a legnagyobb segítség.

Ebben a programban rászorulóknak készítünk közösen egy – létszámtól függően – nagy adag egytálételt (gulyás, lecsó, pörkölt stb..), de a karácsonyi időszakban mézeskalácsot is süthettek akár gyerekeknek is.

Ti kiválasztjátok, hogy a partnereink közül melyik szervezetet szeretnétek segíteni, mi mindent leszervezünk velük, a ti dolgotok csak a sütés-főzés.

Nem szükséges sütni-főzni tudni a programhoz, mert profi szakácsaink segítenek és a teljesen konyha-szűzekből is nagyüzemi főszakácsot faragnak.

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk bármilyen információért!

Telefonszámunk

+36 30 222 4342