MAGASÁGYÁS KÉSZÍTÉS

Menedékházak, átmeneti otthonok, gyermekotthonok számára készíthettek magaságyásokat, hogy önellátóvá válljanak. Ha szerettek barkácsolni és olyan támogatást adni, amit tovább tudnak használni a rászorulók, akkor ez egy tökéletes program számotokra.

A program tartalma

A program időtartama: 3 - 4 óra

Ezzel a programmal a közös barkácsolás során fejlődik a közösen koordinált munkavégzés és nő a hatékonyság. Garantáltan maradandó élmény.

FIGYELEM!

A program extrém mértékben növelheti a csapatban az összetartozás érzését és szorosabb emberi kapcsolatok alakulhatnak ki, a közösen egy jó ügyért végzett munka hatására!

Ha van még bármilyen kérdésed írj, vagy hívd Esztit, aki mindenben segít neked, vagy kérj ajánlatot!

20-150 fő

3-4 óra

Egész évben

Budapesti műhely, kitelepülés országosan

Magaságyás készítés

Menedékházak, átmeneti otthonok, gyermekotthonok számára készíthettek magaságyásokat, hogy önellátóvá válljanak.

Ha szerettek barkácsolni és olyan támogatást adni, amit tovább tudnak használni a rászorulók, akkor ez egy tökéletes program számotokra.

Az a jó ebben a programban, hogy amit készítetek az nem csak egy egyszeri ajándék, hanem folyamatos önellátást tud biztosítani a szervezetek számára. Az általatok készített magaságyásokban hosszú évekig tudnak maguknak zöldséget termeszteni, ami az utóbbi idők inflációjának fényében hatalmas segítség tud lenni.

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk bármilyen információért!

Telefonszámunk

+36 30 222 4342