SAPKAKÖTÉS

Gyerekeknek, vagy hajléktalanoknak köthettek sapkákat. Nem szükséges semmilyen előképzettség, elég egy minimális kézügyesség, villámgyors technikával megtanítunk benneteket sapkát kötni.

A program tartalma

A program időtartama: 3 - 4 óra

Ezzel a programmal javul a kézügyesség és erősödik a csapatszellem. A kötés közben jókat tudtok beszélgetni, vicces kvízjátékokat is tudunk játszani. Egy igazán nemes cél érdekében végzett program, ami még szórakoztató is.

FIGYELEM!

A program extrém mértékben növelheti a csapatban az összetartozás érzését és szorosabb emberi kapcsolatok alakulhatnak ki, a közösen egy jó ügyért végzett munka hatására!

Ha van még bármilyen kérdésed írj, vagy hívd Esztit, aki mindenben segít neked, vagy kérj ajánlatot!

20-150 fő

3-4 óra

Budapest és környéke, Országosan

Egész évben

Budapesti műhely, kitelepülés országosan

Megbírkózás a minuszokkal

A tél a legrászorulóbbakat sem kíméli. Ha szeretnétek segíteni megbírkózni a minuszokkal a rászoruló gyermekeknek, vagy hajléktalanoknak, akkor ez a ti programotok.

Semmilyen előképzettség, vagy tapasztalat nem szükséges a programhoz. Egy speciális kötőszerkezettel készíthetitek a sapkákat. Instruktoraink bárkit meg tudnak tanítani 10-20 perc alatt sapkát kötni és végig segítenek a sapkakötés folyamatán.

Kiválaszthatjátok, hogy mely szervezet kapja az elkészült fejfedőket, mi leegyeztetjük velük a részleteket és gondoskodunk az átadásról is.

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk bármilyen információért!

Telefonszámunk

+36 30 222 4342