Adventi készülődés karitatív módon  

Az advent szó jelentése “eljövetel” és a karácsony előtti négy hetes időszakot jelöli, amely során az Úr eljövetelét várják a keresztény hívők.

Kevésbé vallásos körökben is ez az időszak szól a karácsonyi készülődésről. Az ünnepi előkészületek nemcsak a családról szólnak, hanem a baráti és üzleti szálakat is szorosabbá fűzik. Közös programok, sütés-főzés, vacsorák színesítik a mindennapokat.

Mi is igyekeszünk ilyenkor több időt tölteni a szeretteinkkel és emellett időt találni a jótékonykodásra is. Nem véletlenül kötjük össze a kellemest a hasznossal. Barátainkkal a közös hangolódás idén mézeskalács és linzer sütés keretében történt, magánszemélyeknek sapkakötő workshopot tartottunk és több partnerünknek segítünk a munkatársak által gyűjtött adományok elosztásában.

Szeretnénk idén is minél több ember karácsonyát szebbé varázsolni 😊

 

 

 

 

 

 

Második éve szervezünk baráti körben jótékonysági sütést. És mindenkit bíztatunk hasonló hagyományok megteremtésére. Nem kell sok ahhoz, hogy meghitt légkörben mások segítsége is megvalósuljon. Második rendezvényünkre háromszorosára nőtt a segítő kezek száma, és így nem csak egy szervezethez tudunk mézeskalácsot vinni idén, hanem 3 szeretetotthon lakói is kapnak ajándékot. Igazán különleges az így együtt töltött idő, remek hangulat és sok nevetés mellett készültek el a sütik. Mindenki nevében írhatom, hogy rendkívüli öröm, hogy az elkészült szép csomagokkal 92 embernek csalhatunk mosolyt az arcára.

 

 

 

 

 

 

 

Tapasztaljátok meg minél többen ezt az érzést és tegyétek különlegessé a saját adventi készülődéseteket.

Meghitt ünnepeket kívánunk 😊

Karitatív Csapatépítés Csapata

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük