Ha csapatépítés, akkor legyen karitatív!

     Miért ad többet a karitatív csapatépítés, mint egy megszokott, átlagos rendezvény?”

-„Az együtt alkotás folyamata és a jó cél szolgálása egy fenomenális párosítás! A csapatépítő alkalmával mindenki megtalálta azt a foglalkozást, amiben jól érezte magát. Senki számára nem okozott csalódást.”

                                              Interjú alany: Rózsa Orsolya ( Head of HR, Medi Radiopharma Co Ltd.)

 

Mások boldogságáért nem felelhetünk, de tehetünk érte. Mindenki szeret jót cselekedni és ezt az emberi tulajdonságot szeretnénk erősíteni és mindenkivel megtapasztaltatni az érzést. Vannak elvárásaink, hogy milyennek szeretnénk egy közösen eltöltött napot a kollégákkal. Legyen szórakoztató, emlékezetes, közvetlen. Lehessen sokat nevetni, beszélgetni, ismerkedni és ami a legfontosabb, adjon értéket. De tudjuk-e bizonyos környezetekben és stressz vagy alkotás folyamata alatt is átadni ezt az értéket?  A jó csapatépítő során egységként gondolkodunk, mindannyian egy célra fókuszálva. 

Miért nem lehet összegyúrni minden jó tulajdonságot egyszerre és nem válogatni, hogy mit tartalmazzon egy csapatépítő? Miért nem tud egyedi élményt adni? Hiszen egy kisebb pizzázás nem fogja összekovácsolni azt a munakerőt, ami szükséges lenne, hogy gördülékenyebben menjen a munka hétközben. Miért nem lehet felejthetetlen, hogy hónapokig vagy akár évekig erről beszéljenek a folyósón, hogy : „Na az mennyire jó volt!” … És miért nem lehet ezekkel a csapatépítőkkel értéket teremteni mindemellett? 

 A Karitatív Csapatépítésnél az a cél vezérel minket, hogy a lehető legemlékezetesebb csapatépítőt szervezzük meg.
Kulcsszavaink: felejthetetlen, segítség, összetartás.
Hiszünk benne, hogy amit képviselünk, azzal a munkahelyi légkört is befolyásolni tudjuk.
Felejthetetlen élményt nyújtó programjainknak köszönhetően ügyfeleink 100%-a újra minket választ! 

Számunkra az igazi sikert az jelenti, ha a nézeteltérések helyét összefogás és együtt gondolkodás veszi át. Nincs annál szebb, hogy az apró egyéni sikerek a foglalkozás végére egy nagy egésszé válnak, ami a közösséget eggyé kovácsolja.